Een GOEDKOPE OPLOSSING voor een groot probleem

“Mama, wat eten we vandaag?”is in veel gezinnen een veel gehoorde vraag. Het is voor ons heel gewoon dat er elke dag een maaltijd op tafel staat: soep, aardappels met groente en een stukje vlees, macaroni of nasi en vaak ook nog iets lekkers toe.

Kinderen uit arme gezinnen in Moldavië en Armenië stellen vaak een heel andere vraag: “Mama, is er vandaag eten…?” En hoe graag moeders hun kinderen ook eten zouden willen geven, soms moeten ze noodgedwongen zeggen: “Nee mijn kind, vandaag is er geen eten…” Vreselijk is dat als je zo je kind moet teleurstellen.

Voedselvoorziening is voor veel gezinnen in deze arme landen een groot probleem. Om deze gezinnen te helpen, heeft Mensenkinderen een slim, goedkoop en doeltreffend plan bedacht: In het voorjaar geven we arme gezinnen pootaardappels en groentezaden, een zgn. Veld Vol Voedsel Pakket van slechts € 25,-. Daarmee kunnen ze in de tuin hun eigen voedsel verbouwen. Van de opbrengst kan een arm gezin met twee kinderen meer dan een jaar leven! Het teveel voor eigen gebruik levert bij verkoop op de markt extra gezinsinkomsten op; de hoge voedselprijzen werken dan in hun voordeel!

Zo’n Veld Vol Voedsel pakket is voor hen zó waardevol en nu meer dan ooit nodig! Uw hulp bij dit project zou fantastisch zijn! Help één of meerdere gezinnen in hun strijd tegen de voortdurende honger. Natuurlijk bepaalt u zelf óf en hoeveel u geeft.

De diaconie van onze kerk ondersteunt dit project voor 2 jaar. Met hun inzet willen zij geld inzamelen voor stichting mensenkinderen

Een kleine gift leidt tot een grote oogst en blije gezichten.

Hartelijk dank voor uw bijdrage.

chevron_left
chevron_right