Update Mercy Ships

Een jaar later…

We zijn nu een jaar later en we zijn dankbaar te mogen vertellen dat het schip op dit moment volop actief is in Senegal en Gambia. Twee landen zult u denken? Dat klopt! Samen met de regeringen van Senegal en Gambia is besloten om het schip, dat in de haven van Dakar (Senegal) ligt, open te stellen voor beide landen. Het doel is om meer dan 800 operaties uit te voeren en honderden medische trainingen aan te bieden in de lokale ziekenhuizen. Ons andere schip, de Africa Mercy, krijgt op dit moment een groot onderhoud om zo meteen samen met de Global Mercy actief te zijn.

De organisatie groeit, en dat vraagt veel. Wat er nodig is? Gebed, giften en vrijwilligers. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u SHIPmate worden voor een vast bedrag per maand. Bij 10 euro ontvangt u een speelgoedbootje van de Africa Mercy. Wilt u ontdekken wat u kan betekenen als vrijwilliger? Kom naar een informatie avond! Doet u mee in deze spannende, maar ook mooie tijd?

Hartelijke groet van het hele team van Mercy Ships Holland

chevron_left
chevron_right