Altijd op de hoogte

Voordelen Scipio App
Iedereen heeft zijn mobiele telefoon of tablet graag zo dicht mogelijk bij zich. Met de Scipio App heb je dus altijd onze kerk binnen handbereik. Het nieuwste kerkblad en de kerkbladen van de laatste maand zijn beschikbaar, de actuele ledenlijst met adressen en telefoonnummers is in te zien, het laatste nieuws van de kerk en je kan, waar je ook bent, bijdragen aan de collecte d.m.v. het digitaal collecteren. Tevens kun je direct communiceren met een commissie en/of werkgroep in onze kerk.

Neem de moeite om eens te kijken hoe de Scipio App er uitziet en wat de mogelijkheden zijn.

Digitaal Collecteren
Iedereen heeft steeds minder kleingeld in zijn of haar portemonnee, het geldverkeer gaat steeds meer digitaal, bij onze kerkgangers is dit niet anders. Met de Scipio App kun je digitaal collecteren.De Scipio App biedt elk gemeentelid de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier te doneren waar en wanneer je maar wilt. Dat kan tijdens de dienst, voor of na de dienst of in de week voorafgaand aan onze kerkdienst. Veiligheid en privacy staan uiteraard voorop, niemand kan zien hoeveel je geeft of hoeveel je opwaardeert. (Ook de Scipio App beheerders niet)

Digitale ledenlijst 100% veilig
De ledenlijst in de Scipio App is te vergelijken met ons gemeenteboekje. De lijst is altijd actueel, omdat deze is gekoppeld aan het landelijk LRP (Leden Registratiesysteem Protestantse kerk).

De ledenlijst is ook ingedeeld naar wijken of buurten en alle commissies van onze kerk zijn ingedeeld in groepen. Alle informatie staat dus overzichtelijk bij elkaar.

Je kunt er zelf voor kiezen om de zichtbaarheid van jouw gegevens uit te zetten; zo houd je zelf de regie over je eigen gegevens! Het is een gebruiksvriendelijke, veilige en beschermde ledenlijst.

Veilheid
De veiligheid van jouw gegevens staat natuurlijk voorop. De gegevens zijn alleen beschikbaar voor ons als gemeenteleden en wordt beveiligd met een wachtwoord, pincode, FaceID of TouchID.

De persoonsgegevens zijn alleen beschikbaar voor leden in onze eigen gemeente. Denk bijvoorbeeld aan uitwisseling van adressen of relevante informatie voor het organiseren van activiteiten in de kerk. Scipio biedt een veilige ledenlijst volgens de eisen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wil je meer weten wat er met jouw gegevens gebeurt? Bekijk dan de privacyverklaring van de Scipio App.

Ook kun je er voor kiezen om de zichtbaarheid van uw gegevens uit te zetten; zo houd jezelf de regie over je eigen gegevens!

Communicatie
(Eén centrale plek voor informatie)
De Scipio App biedt voor onze kerk een krachtige oplossing voor een effectieve gemeentecommunicatie. In de app kun je nieuwsberichten over onze gemeente, de agenda van ‘t Middelpunt, het kerkblad en evenementen met elkaar delen. We kunnen met pushmeldingen de gemeente op de hoogte te stellen van alles wat er speelt en op een snelle wijze elkaar attenderen op belangrijke zaken.

In de groepen (commissies en werkgroepen) kun je met elkaar communiceren via de Scipio App.

Maar ook wijken of buurten kunnen via de app makkelijk met elkaar in contact komen. Binnen de groepen kunnen leden berichten, foto’s en video’s plaatsen. Door de directe koppeling met de ledenadministratie zijn de gegevens altijd actueel.