Zomerzangavonden Brug-Es kerk Dwingeloo

In de Brug-Es Kerk worden er 6 dinsdagen op een rij Zomerzangavonden georganiseerd. Dit zijn bijeenkomsten waarop uit een lange lijst van bekende en favoriete kerkliederen door de aanwezigen een lied mag worden gekozen om uit volle borst met elkaar te zingen. Het programma ziet er als volgt uit:

12 juli, de eerste avond, is een Urker avond. Dhr. Jan de Boer praat de liederen aan elkaar. Ronald Knol is organist en er is zang uit Urk.

19 juli heeft ds. P. Dekker uit Wierden de leiding. Het orgel wordt bespeeld door Gerco Eggink en er is muzikale medewerking door zanggroep Resin uit Hooghalen.

26 juli is Ds. J. v.d. Berg uit Appingedam de spreker. Geert Meijer bespeelt het kerkorgel en Zwier v.d. Weerd (zang) en Willem Jan Tinke (panfluit) zorgen voor extra zang en muziek.

2 augustus heeft Naomi van Lobenstein uit Kampen de leiding. Ronald Knol is organist en Lieneke van Eijkelenburg gaat zingen.

9 augustus heeft Ds. Mark de Jager uit Dwingeloo de touwtjes in handen. Geert Meijer bespeelt het kerkorgel.

16 augustus, de laatste avond heeft ds. A. Priem uit Ermelo de leiding. Ronald Knol (orgel) en Harold Kooij (piano) zorgen voor een muzikale avond.

Halverwege de avond, die om 20.00 uur begint, is er een gezellige koffie- / theepauze. Er wordt tot 22.00 uur gezongen. De avonden en de koffie/thee zijn gratis. Er is wel een collecte om de zangavonden in stand te kunnen houden

chevron_left
chevron_right