CJV is er één keer in de twee weken op vrijdagavond van 20:30 tot ongeveer 22:00 uur. De CJV is er voor jongeren vanaf klas 5, zij kunnen zich na de clubs bij de CJV voegen.

Op de vrijdagavond zitten we met de hele groep in het Middelpunt. Wij proberen daar op een ontspannen manier toch serieus met het geloof bezig te zijn. De avonden zijn meestal opgedeeld in twee delen: een deel waar over het geloof wordt gepraat en gediscussieerd en een ontspannend gedeelte.

In het eerste gedeelte van de avond staat een bepaald thema, inspirerend filmpje of een bepaalde inspirerende (bijbel)tekst centraal. Dit is afhankelijk van diegene die de avond voorbereidt. Er wordt namelijk elke keer iemand gekozen die de volgende avond voor zal bereiden, een ieder is daarin vrij om te bepalen waar hij of zij het over wil hebben en op welke wijze dit gebeurt. Op deze manier is geen enkele avond hetzelfde en vinden er interessante gesprekken en discussies op de meest creatieve manieren plaats. Daarnaast krijgt iedereen een beeld hoe leeftijdsgenoten tegen bepaalde dingen aankijken binnen het geloof.

Naast het feit dat wij bezig zijn met het geloof is er ook tijd voor ontspanning. In het tweede gedeelte van de avond is er ruimte om bij te praten en/of een spel te doen. Een goede manier om je leeftijdsgenoten beter te leren kennen!

 

Contactpersoon

Ruben Keizer

De Berken 5,

7958VB Koekange

06-11989650

ruben.keizer@hotmail.com